Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetnék magántanuló?

Hogyan lehetnék magántanuló?

Figyelt kérdés
és mennyibe kerül?
2011. nov. 29. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
kerülni szerintem semmibe se kerül,a szüleiddel kell íratni egy nyilatkozatot,és annyi...onnantól az órákra,vagy azok egy részére nem vagy köteles bejárni,de levizsgáznod viszont le kell...
2011. nov. 29. 14:57
 2/3 Andizsuzsi ***** válasza:
És azt is hozzáteszem, hogy az iskola semmilyen módon sem köteles a felkészülésedet segíteni. Tehát valószínűleg sokba kerül, mert amiből egyedül nem tudsz haladni, abból magántanár segítségét kell kérned.
2011. nov. 29. 15:09
 3/3 anonim válasza:
én magántanuló vagyok, de azt mondták, hogyha jobban leszek járjak be matekra, kémiéra, fizikára. Kb ezek azok amiket én nem tudok otthon egyedül megtanulni. és megyek is majd ha jobban leszek, és mondjuk az én iskolámban nagyon segítőkészek, segítenek a matek vizsgára való felkészülésben. de mondjuk tudják, hogy velem mi a helyzet, úgyhogy ha valakinek nem ennyire indokolt, azzal nem biztos, hogy ilyen segítőkészek.
2012. jan. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!