Ha én most egy OKJ-s tanfolyamon tanulok egy főiskolán (2 éves képzés) és utána szeretnék főiskolára vagy egyetemre menni tanulni, az ingyenes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az állam 12 félévet vagy mennyit támogat, no de ha már lesz egy okj-s papírom, utána is ingyenesen szerezhetem meg a diplomámat?
Köszönömm
2009. máj. 13. 11:56
1/3 anonim válasza:
Igen ingyenesen a nővérem is először elvégzett egykét évest most pedig diplomás képzésen van és az állam fizeti persze mind addig amig a tanulmányi eredmény megfelelő.
2/3 anonim válasza:
Miért nem mentél egyből főiskolára....Ugyanott van nehézségileg mint egy főiskola!Idővesztegetés!
3/3 A kérdező kommentje:
mert nem voltam tisztába azzal hogy mit tanuljak..
2009. máj. 14. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!