Hova menjek egyetemre?
Igazából nemrég kezdtem a gimit, de már ezen agyalok:S
Angolból, földrajzból, töriből, bioszból vagyok jó. Matek, kémia, fizika stb. a halálom. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy milyen egyetemen milyen szakot tudtok ajánlani. Jaés fiú vagyok.

Fontos, hogy az embernek legyen elképzelése a jövőjével kapcsolatban, ám mégis azt mondom, hogy várj még ezzel. Hogy miért?
Írtad, hogy most kezdted a gimit. 4 év alatt sokat változhat az ember, lehet, hogy megszereted a reál tárgyakat is. Magamból kiindulva, én el sem tudtam volna magam képzelni, hogy fizikával fogok továbbtanulni, most mégis erős műszaki karra járok. Nem is beszélve arról, hogy jelenleg a kormány drasztikus átalakításokra készül, így kiszámíthatatlan az egész felsőoktatás a kövi évekre.
Még várj egy kicsit, adj bele mindent a tanulásba, és majd szépen kialakul benned, hogy mi is szeretnél lenni. Hajrá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!