Tóth Árpád Gimnázium. Vélemények?
Milyen tagozatra?
Drogosok meg mindenhol vannak.
Kérdező!aki ennyire nem tud érvelni mint ez a 46%os,arra ne hallgass!Ez a drogos dolog meg hülyeség,én ide járok(9.es vagyok)és semmit nem vettem észre belőle.
Kémia-biológia tagozaton vagyok.
Az biztos hogy sokat kell tanulni,de a tanárok jók!A társaság is jó(nem azok a gazdagok meg ribancok hanem normális mindenki)Bioszból és kémiából emelt szintre felkészítenek minket(már alapból faktosok vagyunk)
A biokém tagozatosok közül mindenkit első helyre vesznek fel egyetemre(általában orvosira)
A felvételire viszont készülj fel,mert nagy a túljelentkezés!Központinál legalább 80 pontot írjál+mellé legyél kitűnő és egy jó szóbeli akkor valószínűleg felvesznek.Ezt nem viccből mondom,nálunk senki nem írt 80 pont alatt,szinte mindenki kitűnő volt és hát egy biokémes osztályban a biológiát-kémiát is nagyon vágjuk.
Melyik osztályban voltál bent?Lehet találkoztunk:D
Remélem leírtam mindent amire kíváncsi voltál.
Kedves válaszoló! :) Én a 11.-esekkel voltam egy osztályban vagyis nálluk voltam, de nagyon megszerettem az iskolát, de szerinted van esélyem akkor is ha 7. évvégén azért nem lettem 5-ös se biológiából se kémiából mert a tanár direkt nem adta meg??
Remélem ettől független még ha jól sikerül a felvételi akkor felvesznek. És nem tudnál valamit mondani a szóbeliről hogy mégis hogyan zajlik ez mert attól eléggé tartok! Köszönöm válaszod!
Akkor nem találkoztunk:)
5.ben 6.ban milyen jegyeid voltak?Ha a többi jó attól még felvehetnek
A szóbeli az olyan hogy behívnak-kihúzod a tételt-időd az van bőven kidolgozni(1 órát adnak kb)
biosz:1 tananyag bővebb kifejtése,1 fogalom meg 1 kép vagy képsorozat
kémia:1 számítás,1 tananyag bővebb kifejtése,a 3.ra nem emlékszem de volt az is
nagyjából ennyi-attól függ hogy kit kapsz tanárnak:nem akarlak megijeszteni de az én mostani biosztanárom háát...
Meg persze a szerencsén is múlik ez
Jó hamar hozzákezdtél!
Én január 31-én kezdtem el rá tanulni
Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!