Most akkor hogy is van ez? Piacképes diploma?
Reál tantárgyak nem mennek, ezért mérnök, informatikus, gazdasági pályák illetve orvos egyértelműen szóba sem jöhet.
Viszont akármilyen szakon akad meg a szemem, azt valaki mindig leszólja..
Gondolkoztam egy ideig a nemzetközi tanulmányokon (ez egyébként nagy álmom már egy ideje) de sok embertől hallottam, hogy nem ér semmit, mert mindenből tanulunk egy kicsit, de igazából semmihez nem értünk a szak elvégzése után.
Aztán nézegettem tovább, megtetszett az igazgatásszervező illetve a nemzetközi igazgatási, szerintem szuper szakok ezek is, de természetesen mindkettőre szintén egy halom negatív véleményt kaptam.
Gondolkoztam már idegennyelvi kommunikátorban is, turizmus-vendéglátásban, anglisztikára is mennék szívesen de hát egyiknél sem volt túl pozitív a visszajelzés.
Viszont nem értem: most tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen, és tényleg beleválasztok mindig a nem jó szakirányokba vagy a többiek rosszindulatúak?
A felsoroltak közül igazából akármelyikkel szívesen foglalkoznék, de a sok rossz vélemény elbizonytalanít.
Úgyhogy olvasnék innen, teljesen szkeptikus emberektől is hozzászólásokat észrevételeket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!