Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Piacképes diploma?

Figyelt kérdés

Reál tantárgyak nem mennek, ezért mérnök, informatikus, gazdasági pályák illetve orvos egyértelműen szóba sem jöhet.

Viszont akármilyen szakon akad meg a szemem, azt valaki mindig leszólja..

Gondolkoztam egy ideig a nemzetközi tanulmányokon (ez egyébként nagy álmom már egy ideje) de sok embertől hallottam, hogy nem ér semmit, mert mindenből tanulunk egy kicsit, de igazából semmihez nem értünk a szak elvégzése után.

Aztán nézegettem tovább, megtetszett az igazgatásszervező illetve a nemzetközi igazgatási, szerintem szuper szakok ezek is, de természetesen mindkettőre szintén egy halom negatív véleményt kaptam.

Gondolkoztam már idegennyelvi kommunikátorban is, turizmus-vendéglátásban, anglisztikára is mennék szívesen de hát egyiknél sem volt túl pozitív a visszajelzés.

Viszont nem értem: most tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen, és tényleg beleválasztok mindig a nem jó szakirányokba vagy a többiek rosszindulatúak?

A felsoroltak közül igazából akármelyikkel szívesen foglalkoznék, de a sok rossz vélemény elbizonytalanít.

Úgyhogy olvasnék innen, teljesen szkeptikus emberektől is hozzászólásokat észrevételeket. :-)

2011. nov. 25. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Olyat sosem fogsz tudni mondani, amit mindenki maradéktalanul oszt. Lehet, hogy közhely, de igaz, hogy bármit csinálhatsz, ha szereted és valóban jól csinálod. Az általad leírtak közül én az idegennyelvi kommunikátor irányban, a turizmus vendéglátásban látok lehetőséget. Az is fontos, hogy kiktől jönnek a negativ visszajelzések: hozzáértőktől vagy hozzá nem annyira értőktől? Én hozzá nem értőnek tartom magam, csak a véleményem írtam le... Szép napot!
2011. nov. 27. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az a szitu,hogy olyan szakma nincs amivel mindenki maradéktalanul elégedett...
2011. nov. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!