Szerintetek milyen irányba kéne továbbtanulnom?
Figyelt kérdés
10. osztályos gimnazista vagyok. Teljesen tanácstalan vagyok a továbbtanulást illetően. Fogalmam sincs milyen irányba kéne továbbtanulnom. Több olyan tantárgy van, amelyek abszolút nem fekszenek nekem, például fizika, kémia, német... Kedvenc tárgyaim a történelem és a földrajz, a földrajznak viszont csak a gazdaságföldrajz része. Gazdasági pályán gondolkodtam, de matekból sajnos csak 3-as 4-es vagyok... Teljesen humán beállítottságú vagyok, érdekel a gazdaság és a politika. Szerintetek ezek alapján milyen/melyik főiskolára/egyetemre kellene mennem(tegyük fel ha így folytatom)? Ha nem lenne minden világos kérdezzetek, már ha van olyan elvetemült akinek van valami ötlete:)2011. nov. 24. 21:50
1/4 anonim válasza:
Én is hasonlóképp vagyok.:)
Ha a humán a befutó,akkor minek ennyit vacillálni?
Pl a jogot ajánlom neked, ELTE-n vagy Debreceni Egyetemen.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Jó-jó, de sajnos jogon rengeteget kell magolni, és én nem vagyok egy magolós típus...:/ Ráadásul jogászból annyi van, mint csillag az égen...
2011. nov. 26. 23:22
3/4 anonim válasza:
Egy jó jogász mindig kell.
Egyébként csak egy tippet adtam,nem kell ilyen hangnemben válaszolni.Egy 'köszönöm' is luxus lenne...
4/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi problemad a 'hangnemmel' de koszonom egyebkent, azt hittem ezt eszrevetted:)
2011. nov. 28. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!