Óvónőképző vélemény?
Óvónőképzőbe szeretnék jelentkezni, manapság hogy működik, kell felvételi?? 10es skálán mennyire nehéz elvégezni?
Nem tudom van e valaki aki Böszörménybe jár, mondana nekem véleményt,tapasztalatot? meg hogy kell bejárni stb..
Nincs más ötletem sajnos. Ráadásul úgy érzem erre a pályára születtem, gyerekekkel szeretnék foglalkozni. 5 éve nincs más ötletem, nincsenek céljaim, anyukám elvégezte régen az óvóképzőt, aztán megszült 3 gyermeket, elvégezte a tanítóképzőt, és 20 éve nincs munkálya, most kapott állást egy óvódában-Dunántúlon. Állítólag ott keresnek sok óvót a magánóvodák miatt.
Tényleg nem tudom...úgy örülök h most van vmi célom legalább, utálok célok nélkül élni, de amit látok a környezetemben nagyon elszomorít. :(
Fodrász kozmetikus suliba járok. Kozmetikát utálom és azok sem keresnek, fodrász jó lenne, de nem bírok állni..
Most csak ez van. Vagy összejön vagy nem.
meg ezt örömmel csinálnám. 80 is több mint semmi...S
Alkalmassági vizsga miből áll?
A kezdő bruttó 122000 ft (diplomás minimálbér)
Van ének,rajz készségfelmérés. Magyar és testi alkalmassági. Az oviban emelgetni is kell sokszor vagy földön ülni.....
De miért nem kérdezed meg anyukád mit mond erre?
Jah egyébként meg felvi.hu
Illetve keress rá a választott intézményed honlapját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!