Szerintetek mi lehetne a foglalkozásom? Lent

Figyelt kérdés

15 eves vagyok, de fogalmam nincs mi szeretnek lenni.. :/

a vert, es olyan dolgokat amikben fajdalmat okozok masoknak (meg ha az segit is neki), nem birom. Kreativitasom nincsen, valami olyan hely kene ahol megmondjak mit csinalok, es megcsinalom, nem nekem kell kitalalnom.. Viszonylag preciz vagyok, jol tanulok. Mindenkepp szeretnek egyetemre/foiskolara menni! Milyen munkat ajanlatok? Es ahhoz milyen egyetemet? KOSZONOM?

2011. nov. 19. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
15évesen egyelőre a gimire koncentrálj..
2011. nov. 19. 13:20
 2/5 anonim válasza:

Hát így semmiféle képp ne meny rendezvényszervezőnek.:D

irodai munkára nem gondoltál?

2011. nov. 19. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
marmint milyenre? hogy csak gepelek egesz nap? nem. azt nem birnam.. valami mozgasos vagy valami nem csak egy helyben ulos kene es olyan aki kulfoldon is el tud helyezkedni es a fizetes sem utolso...
2011. nov. 21. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj vendéglátó iparba(pl: cukrász,pincér,szakács) :) éretségi után mehetsz képzésre :) Ja és állj rá a nyelv tanulásra akármi is akarsz lenni!
2011. nov. 24. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
azért annál jobban tanulok, minthogy cukrász vagy ilyesmi legyek..
2011. nov. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!