Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A gyógyszerészek vagy az...

A gyógyszerészek vagy az orvosok keresnek jobban? Melyik szakma jobb?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%

kedves HozzámSzóló ...

... nem én ajánlom gyógyszerésznek, hanem ez a szokás ... nem tudom mennyit beszélgettél már ápolónőkkel, de az egyik elmondta nekem, h az az orvos, amelyik a mandulám műtötte, korábban az ő keze/kése alatt meghalt egy kislány ... és utána kivizsgálás kiderítette, h az orvos hibájából történt ... akit utána eltiltottak a műtéstől és gyógyszerészként kellett volna dolgoznia ... de kb egy év elteltével kibulizta h visszakapja az eredeti állását ...

... és ha vkinek a cinizmusom nem tetszik, akkor nézze meg azt a filmet, amit az előző hozzászólásomban osztottam meg ... és rájön az okára ...

2011. nov. 24. 10:54
 12/15 anonim válasza:

a gyógyszerészt jónak tartom..egy barátnöm nemrég kezdett az elsö munkahelyén, és elég komoly fizetéssel vették fel...nem hiába tanult...

rengeteget és nagyon keményen kell tanulni, nem könnyü..

2011. nov. 25. 02:51
 13/15 glaslo1 ***** válasza:
Az orvosok ez természetes főleg ha jó szakterületen és jól is végzi a munkáját!!
2011. nov. 25. 06:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

pptthh:

Az orvos és a gyógyszerész két külön szakma, az orvos nem lesz jogosult gyógyszerészként dolgozni azért, mert az eredeti szakmájában megbukott... Ez nem szokás sem itt, sem Amerikában sem sehol máshol. Legalább ne állítanád ezt ilyen magabiztosan....még valakit félretájékoztatsz és elhiszi.

2011. dec. 9. 01:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez milyen hatalmas baromság már, ha megbukik orvosként, akkor majd gyógyszerésznek jó lesz... Mimtha a gyógyszerészet valami lebecsülendő foglalkozás lenne, ahol bukott orvosok tevékenykednek, hát nagyon nem. A gyógyszerészet egy Nagyon nagyon komoly tudomány, ahol a gyógyító anyagok a központi téma. A gyógyszerész felőssége igen nagy, mivel az eü. lánc utolsó láncszemeként ellnőrizne kelly hogy a szer amit kiad, valóban ne okozzon kcsh-kat más beteg által szedett gyógyszerrel ecc. Az egységes, új adatbázis réven pedig ezt a munkájat kitűnően el is láthtja.
2018. jan. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!