A gyógyszerészek vagy az orvosok keresnek jobban? Melyik szakma jobb?
kedves HozzámSzóló ...
... nem én ajánlom gyógyszerésznek, hanem ez a szokás ... nem tudom mennyit beszélgettél már ápolónőkkel, de az egyik elmondta nekem, h az az orvos, amelyik a mandulám műtötte, korábban az ő keze/kése alatt meghalt egy kislány ... és utána kivizsgálás kiderítette, h az orvos hibájából történt ... akit utána eltiltottak a műtéstől és gyógyszerészként kellett volna dolgoznia ... de kb egy év elteltével kibulizta h visszakapja az eredeti állását ...
... és ha vkinek a cinizmusom nem tetszik, akkor nézze meg azt a filmet, amit az előző hozzászólásomban osztottam meg ... és rájön az okára ...
a gyógyszerészt jónak tartom..egy barátnöm nemrég kezdett az elsö munkahelyén, és elég komoly fizetéssel vették fel...nem hiába tanult...
rengeteget és nagyon keményen kell tanulni, nem könnyü..
pptthh:
Az orvos és a gyógyszerész két külön szakma, az orvos nem lesz jogosult gyógyszerészként dolgozni azért, mert az eredeti szakmájában megbukott... Ez nem szokás sem itt, sem Amerikában sem sehol máshol. Legalább ne állítanád ezt ilyen magabiztosan....még valakit félretájékoztatsz és elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!