Hova menjek tovább tanulni?
Légy szíves h olvassátok el végig!!!:DDD
Mert most vagyok 7.-es és már gondolkozok h hova menjek tovább tanulni. Anyukám, azt mondta h menjek állatorvosnak, mert jól is keres meg szeretem az állatokat is. Apukám is ugyan ezt mondta. Mondta anyukámnak az ismerőse h menjek állatorvosnak. Már mondta a sógorom is h ha ennyire szeretem az állatokat menjek állatorvosnak. Mondta a nővérem is h aki ki bírja tapogatni h a kutyájának hány kölyke fog születni az menjen állatorvosnak (6-ott tapogattam ki h annyi fog születni a kutyámnak és két nap múlva annyi született, az egyik oldalon 2 volt a másik oldalon meg 4 volt, és így tudtam h annyi fog születni:))!:D Meg én tényleg jó munkának tartom az állatorvos szakmát meg szeretnék is az lenni. De hogyan kezdjem el? Hova menjek tanulni h állatorvos legyek? Mondta a nővérem h oda menjek ahol ő volt a Kert.-be (Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola), és amikor érettségizek akkor pedig menjek a biológia szakhoz (vagy nem tom h most mit is mondott). De nem tudom h hova kéne tovább tanulnom h állatorvos lehessek!!! Tudom h oda a bioszt kell tudni a kémiát meg a fizikát. A bioszból 4 vagyok a kémiából pedig szépen mentem lefelé 5,4,3 így vannak a jegyeim és pénteken TZ lesz:S Én azt szeretném h 5-ös legyen!:) Meg még mit kell tudni h jól?
Köszi előre is a válaszokat!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!