Honnan szerezzek holnapig felsőoktatási jelentkezési lapot? Ha nem szeretném az e-felvit. Régen lehetett kapni írószerben, postán, már sehol?
"Ha nem veszed meg a tájékoztatót, akkor honnan tudnád az e-felvin kívül, hogy miket hirdetnek meg?"
Mondjuk vesznek egyet és átmegy a fél osztály rajta?
"Most" is meg lehet kapni. Nyilván a keresztfelvételis eljárás alatt sokkal kevesebb érdeklődő van, így csak pár helyen lehet kapni. A rendesnél nagyobb az osztogató helyek száma is.
Nálunk annak idején ez nem volt divat, hogy körbeadogatjuk a könyvet, mindenki megvette magának, és azóta is én minden évben megvettem.
Szerinted ahol kitalálták ezt a rendszert, ott direkt alapoztak a ti spórolásotokra? Tudták előre, hogy ti úgysem vesztek egy rakat könyvet, ezért szándékosan nyitva hagytak egy menekülő kiskaput, az e-felvit, ahová ilyen furfangos, galád módszerekkel beterelik a jó népet. Aztán kéjes vigyorral prezentálják a legújabb statisztikákat az e-felvi népszerűségéről :D De ha már konspirálunk, akkor a könyvkiadónak nincs lobbija?
A könyv megosztásánál a spórolásotok velejárójának "áldozata" vagy, számolni kell előre ezzel a ténnyel, a lehetőségek beszűkülnek. De persze ezt is biztos kitervelték előre a gonosz vezetők.
jaj ne vitázzatok...
köszönöm mindenkinek a választ, igazán kedves volt mindegyikőtök
Amikor én legutoljára jelentkeztem, akkor a jelentkezési lapra fel kellett ragasztani a feladóvevényt, így nyilván a jelentkezési határidőig kellett azt is befizetni. De van lehetőség banki átutalásra is, bár ekkor is mellékelni kell az átutalásról az igazolást. Ha napközben jutott volna eszedbe, akkor fel tudtad volna őket hívni, de már régen vége a munkaidőnek. A felvételi tájékoztatóban jó nagy betűkkel ott van, hogy ha határidőre nem teljesíted a befizetést, akkor megszünHET a felvételi eljárásod.
Van a jelentkezési lap feldolgozó emberkénk, látja, hogy nem mellékeltél semmit, és nem is vagy kedvezményre jogosult... Tudni kellene, hogy van-e valami gyakorlat erre, vagy kapásból semmisnek veszik a jelentkezést.
Próbálj valahogy éjfélig összeszedni pár ezer forintot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!