Melyik Pesten lévő középiskolában tanulhatok cukrásznak?
Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos, és szeretnék cukrásznak tanulni, de sajnos még csak egy iskolát találtam, ahova kicsit nehéz lenne nekem bejutni ( a jegyeim miatt is... ). Szeretném ha segítenék nekem, és ajánlanátok olyan sulikat, amik Pesten vannak és tanulhatok cukrásznak :) Nagyon fontos lenne! Köszi :)2011. nov. 14. 16:35
2/4 A kérdező kommentje:
pont a Gundelt néztem ki :D még egy-két ilyen sulit tudsz ajánlani?
2011. nov. 14. 16:52
4/4 anonim válasza:
A Gundelt szeretni fogod : ) Viszont vedd figyelembe, hogy általában hétvégenként (meg persze hétközben is) visznek gyakorlatra, nem sok szabadidőd lesz. Bár ha tényleg érdekel a szakma, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!