Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek nem túl késő?

Szerintetek nem túl késő?

Figyelt kérdés

Érettségi után elmentem au pairkedni de nem igazán jött össze a dolog(több okból kifolyólag)A család kitett mert nekik csak addig kellettem ameddig a régi nem ment vissza(ezt ők nem mondták meg nekem így egy évre terveztem.)Nagymamámhoz költöztem mivel anyukám nem fogadott haza,és ott készültem hogy még egyszer elmenjek info érettségire és azzal bejussak az egyetemre.Sikerült is és ötös is lett fel is vettek.Most Etk egyik szakára járok de nem igazán szeretem,sőt úgy érzem el sem tudom végezni mvel nulla biosz és kémia tudással indultam neki.Ugyanis infoval és magyarral mentem mivel nem írták, hogy kötelező lenne a biosz vagy a kémia.Azt hittem behozhahtom a lemaradásomat de tévedtem.Lassan is tanulok és most nagyon szenvedek.Nagyon nagy nyomás volt rajtam hiszen mindenki elvárta hogy kezdjek valamit magammal és ne a mamámom "élőskődjek".Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek nem e késő szakot váltanom, újra jelentkeznem megint?arra gondoltam második félévemet passziváltatom és megcsinálom a nyelvvizsgámat és 20 ponttal több lenne a felvételimhez és sok tárgyamat el is tudnám fogadtatni amit első félévben megcsinálok.Hálistennek eddig 4seim vannak(kivéve biosz és kémia mert nem mertem felvenni őket).21 éves leszek majd májusban vagyis 24 évesen fejezném be.Szerintetek késő vagy csak itthon stresszelnek vele.Hálistennek van egy aranyos nagymamám és egy csodás barátom akik mindenben segítenek,de néha olyan tanácstalannak érzem magam...Olyan haszontalannak érzem magam...

köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 2. 12:29
 1/1 Pakwt ***** válasza:
Most még nem késő. Csak ha be akarod fejezni amit elkezdtél és másba fogtál akkor lehetőleg próbálj meg olyat választani amihez van kedved és agyad, hogy ne érezd kínnak mikor tanulod illetve olyat amivel majd el is tudsz helyezkedni. Légy ami lenni akarsz, csak amibe belevágsz most már fejezd is be mert hamar eltelnek ám az évek.
2011. nov. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!