Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik szakot választanád?...

Melyik szakot választanád? Orvos vagy magyartanár?

Figyelt kérdés
Én nem tudok dönteni.Mind a kettőt nagyon szeretném,de nem tudok választani.Melyiket választanád,és miért?
2011. okt. 23. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
remélem azért nem tántorítottalak nagyon el,csak azt szeretném,hogy ne mindenki a habos-babos felszínt lássa(igaz ez megtörni látszik),hanem azt is ami a mélyén van.igaz minden munkának van árnyoldala
2011. okt. 25. 21:07
 12/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tántorítottál el tőle.Én sem tudom még,hogy mit kezdek magammal,és nem is azért írtam ki a kérdést,hogy szavazzatok,csak úgy érdekelt,hogy mi a véleményetek..És köszönöm :))
2011. okt. 25. 21:14
 13/13 anonim válasza:
25%
sajnáljuk nagyon az orvosokat mert beléjük rúgnak a páciensek...kérdem én a kukás kocsi hátulján, vagy a szennyvíztelepen, vagy akár három műszakos gyártósoron kibe nem rúg bele a főnöke vagy bárki...ez a munkája azért fizetik hogy tűrjön és dolgozzon a pénzéért...arról nem is beszélve, hogy mocsok módon kérnek pénzt a betegektől majd aztán talán félig meddig lelkiismeretesen elvégzik a munkájukat..tisztelet a kivételnek...nem tetszik a fizetés? tessék nyugodtan elmenni az országból, de én úgy látom, bármelyik orvosra ránézek hogy igen meg tud élni a kis aprópénzéből meg a kis kunyerált pluszból...az meg hogy friss diplomásként mennyit keres? mire fel kellene sokat keresnie? tett le valamit az asztalra? körül lehetne nézni hogy más friss diplomás mennyit kap és vegyük már észre hogy egy ilyen ország amit a történelembe folyamatosan eltiportak és jelenleg is nehezen boldogul nem tud akkora fizetéseket kitermelni...és igen a politikusoknak és hasonlóaknak kevesebbet kellene adni de ez ellen meg nem lehet tenni...megszokni vagy elszökni
2014. ápr. 21. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!