Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudnam magam fejleszten...

Hogyan tudnam magam fejleszteni hogy meg is maradjon?

Figyelt kérdés
Ekeztem a kozepfoku angolt tanulni de irto nehez sok a kifejezesés az idegen nehéz kiejtésu szó.Gyakorlo honlapot tudok.Minden nap megis csak nem irhatok le ilyen kifejezeseket "to prove one\'s identity".Cetlire se fel ra mert sok van. Van akármilyen ötletetek kerlek írjátok le ha lehetséges...
2009. máj. 2. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor fog megmaradni, ha használod. Ha meg is tanulod és megmarad egy ideig, de a nyelvet évekig nem használod, sokat fogsz belőle felejteni. Ha már elértél középfokra, érdemes kimenni, ha van rá lehetőséged és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...mást nem tudsz tenni.
2009. máj. 3. 04:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozok az előttem szólóhoz. Valóban csak a gyakorlással lehet fenntartani a tudást. Jómagam amint megszereztem a középfokú nyelvvizsgát, rögtön elfelejtettem szinte mindent (főleg a kifejezéseket).

Mivel a diplomaszerzés után a legnagyobb kincs a nyelvtudás egyes állásajánlatoknál, így javaslom, hogy ne állj majd meg egy középfokúnál.

2009. máj. 3. 09:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedvesek vagytok a bíztatásért.Valóban az a legjobb út ha minnél többet használom,amit csak lehet.Voltam kint Londonban 1,5 évig.Es megint tervezem a kimenetelt,de már kint élni.Megpróblok mindent hogy ne legy en problemo : ) Igazán köszönöm.

További szép napot!

2009. máj. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!