Tanfolyás kérdése:
Ha valaki tud hivatalos felvilágosítást adni arról, hogy az államilag támogatott okj-s képzések léteznek-e még illetve a finanszírozás 100%-os é, és van-e még olyan hogy fizetnek minimál bért a tanfolyam közben, azt nagyon nagyon megköszönném?
Figyelt kérdés
konkrétan a gyógyszertári asszisztens képzés érdekelne2011. okt. 5. 09:36
11/16 A kérdező kommentje:
Hol tanulod ezt a szakmát?
Milyen a kereslet erre a szegmensre?
2011. okt. 5. 13:02
12/16 anonim válasza:
Pécsett a Comenius nevű suliban tanulom, melyről azt hallottam, hogy nagyon jó, ezért is választottam ezt :) maga a szakma keresett és jól fizetett, de csak akkor, ha elvégzed mellé még a 10 hónapos ráépülést, gyógyszerkiadó szakasszisztens. Az oktatóink orvosok meg gyógyszerészek és mind azt mondta, hogy detto ugyanazt fogjuk csinálni, mint a gyógyszerész a gyógyszertárban. Annyi, hogy gyógyszerész felügyeli a dolgot :D
13/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezt is el lehet végezni államilag támogatottan?!
Ha igen akkor milyen öszköltséggel számoljak?!
2011. okt. 5. 13:11
14/16 anonim válasza:
akkor államilag támogatott, ha mellette nincs más szakmád és nem múltál el 22 (vagy 23 ha év vesztes vagy)! ez fontos, mert nálunk egy-két ember pofára esett emiatt. nekem az összköltség az kb 8200 ft volt, ebbe benne van a regisztrációs díj és csak egy könyvet vettem meg, mert a többi benn van a könyvtárban
15/16 anonim válasza:
úgy látom neked nem lesz ingyen, mert azt írtad már végeztél egy ilyen tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!