Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik területen tanuljak tovább?

Melyik területen tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Pénz 200,000 Ft /hó körül legyen
2011. szept. 30. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi legyen a tandíj? Vagy az ösztöndíj?
2011. szept. 30. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Észszakon.
2011. szept. 30. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ezt így nem igazán lehet megmondani...
2011. szept. 30. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Informatika, Közgazdász, Jog kizárva. Annyian kezdtek, kezdeni fognak, hogy nem lesz munka, aztán majd sírnál a Házonkívülben. Elsődleges szempont ne a kereseti lehetőség legyen (mint mindenkinél), hanem a piaci állapot és hogy mit is csinálnál szívesen. Eddig ahány emberrel találkoztam, merem állítani a diplomások 60%-a nem a diplomájával dolgozik, mert büdös a munka, mindenki irodában akar rohadni, így egyes területeken túlképzés van.

Én fizikai munkát végzek, imádom, mindig van munka és szépen keresek vele. Örülök, hogy nem mentem a barátom után, akiből tanár lett :D

2011. szept. 30. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk infót kivehetjük. Az még jó, mert felsőfokú végzettségű kevesebb van mint közép vagy emelt szintű. De várhatóan az is telített lesz, mert egyre népszerűbb fenti okok miatt is.
2011. szept. 30. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Természettudományi karok különböző egyetemeken (elte-bme-szte mittomén :P). Egy fizikus-kémikus-biológus etc. jól keres :D
2011. szept. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!