Megéri grafikusak tanúli?

Figyelt kérdés
Úgyértem azt hallottam hogy nagyon terített a piac, amúgy valószínűleg tervező grafikusnak tanulnék főleg cégeknél vagy nyomdában könyvborítók tervezésével szeretnék foglalkoznide attól félek hogy ha cégeknél akkor ott nagyon be kell nyalni mert az emberek nagyrésze nem művészi értékét nézné(jó pl egy céglogónál kevés a művésziség) hanem hogy mennyiért vállalnám el meg ilyesmi. Meg nem tudom hogy megtudnák e belőle élni(nem akarok milliárdos lenni elég sporólosan élek max ruhára költök sokat meg ilyesmi jó ez most nem ide tartozik ocsáat hogy ennyi hülyeséget írok:)) de mível sok a grafikus ezért nem tudom hogy kapnák e munkát. Jó még vanidőm eldönteni hogy mi legyek 16 vagyok de jó hogyha az ember most eldönti hogy "mi szeretne lenni ha nagy lessz".
2011. szept. 29. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Megéri, közvetlenül azután, hogy elsajátítottad az anyanyelved.
2011. szept. 30. 03:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon éri meg, de előbb tanulj meg normálisan írni!
2011. szept. 30. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
bocs a hibákért siettem:) és billenytyűzet is rossz, nem tudok n betűt írni mindig ki kell másolnom:S
2011. okt. 1. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!