Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek tanuljak? (Kérdésed túl...

Minek tanuljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Nagyon jó vagyok irodalomból, nyelvtanból és angolból. Bioszból is ötös vagyok, de nem érdekel. Töri viszont érdekelne, de nem vagyok belőle jó. Hiába tanlok 4-5 órát 1-1 dolgozatra, hármas vagyok. Meghát gyorsan is felejtek valamiért. A következők érdekelnek: média, andragógia, szociális munka, DE tudom, hogy semmi esélyem, szóval már lemondtam róluk. Ami tuti nem érdekel: mérnök, matek/kémia/fizika szak, informatikus, tanár, pszichológus, orvos. Ezekben tehetségtelen is vagyok. Most akkor mit tehetnék?
2011. szept. 24. 12:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, szeretem a nyelveket, most spanyolt kezdtem, de érdekel még a bolgár és orosz is.
2011. szept. 24. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Miután kb. az összes területet kilőtted különböző okokból a nyelveken kívül, nyilván nyelv szak, magyar szak.
2011. szept. 24. 13:57
 3/5 anonim válasza:
legyél idegenvezető. nagyon jól keres, és ha ennyire szereted a nyelveket, és szereted tanulni meg érdekel is, akkor ez nagyon jó lehetne neked. fontold meg!
2011. szept. 25. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez eszembe sem jutott, megfontolom nagyon. :)
2011. szept. 25. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
én is kb így vagyok. Azt hallottam hogy a spanyol tolmács is nagyok keresett. én szeretek utazni (lány vagyok) légiutas kisérő is szoba jöhet nálam ebbe is kell használni a nyelvet bár szóval nem egy élet szóló munka ez.
2011. szept. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!