Milyen szakra mennétek továbbtanulni a helyemben?
3-as 4-es tanuló vagyok.Érettségi eredményeim:
magyar: 54%
matek: 47%
történelem:47%
német:46%
földrajz:68%
De olyat ajánljatok amivel el is lehet helyezkedni.
kérlek segítsetek köszi
pld doki, jogász, közgazdász, logisztikus, műszaki menedzser, szociálpedagógus, óvónő, gyárigazgató, vadakat terelő juhász
Honnan tudjam, hogy neked, mihez van affinitásod?
Bocs teljesen igazad van.
Mi érdekel?
Pénzügy és számvitel,kereskedelem és marketing,gazdálkodás és menedzsment,nemzetközi gazdálkodás,nemzetközi tanulmányok,de érdekel a földtudományi vagy a sima földrajz is de inkább a közgazdasági szakok érdekelnének.
Amit írtál az 1 kivételével mind közgáz. Sajna oda elég magasak a pontok, ilyen érettségivel.... ehhez nyelvvizsga/szociális alapú plusz pontok/emelt érettségi kell, hogy kihozhass belőle valamit.
Mérnökszakokra mehetnél, de az elég nehéz ha nem vágod a matekot/fizikát.
Egyébként a pénzügy-számvitelt csak ajánlani tudom. Eléggé tanulós szak, ha érdekel az ilyesmi akkor ez éri meg a legjobban.
A nemzetközi gazd, gazdmen, turizmus stb. nem éri meg. Az elsőt megjártam, most menekültem át psz-re, ugyanis nem akarok diplomával utcát seperni. Persze ez csak az én véleményem, nem vagyok elfogult, csak láttam amit láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!