Ilyenkor mi a helyzet? (többi lent)
Az a helyzet, hogy nekem gerincferdülésem van már jópár éve és 1-2 hete voltam az orvosnál, ahol azt mondták hogy nagyon csúnya a hátam. Meg van róla az igazolás + majd gyógytesire is kell járnom. Arra lennék kíváncsi, (középiskolába járok) hogyha bevinném az igazolást testnevelésre kéne-e tesiznem?
A papírra az van írva, hogy
Astheniás alkat, Lapos mellkas
Kissé fokozott háti kyphosis, háti gerincen jobbra, lumbalisan balra konvex kisfokú nagyívű scoliosis.
-Scoliosis dorsolumb
-Hanyagtartás
Azért írtam le mert valai hátha érti :)
Előrre is nagyon köszi.
Szia!
Nekem is kb ez volt, és én fel voltam mentve tesiből, általános végén is és középiskolában egész végig.
De ha jól emlékszem konkrétan egy felmentős papírt kellett vinnem a tesitanárnak az orvostól. De lehet, hogy a háziorvosod is megírhatja.
A gyógytornát viszont vedd komolyan, mert nagyon fog fájni később a hátad, ha elhanyagolod. Ha van lehetőséged, járj úszni is.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!