Hogyan tudnék úgy felkészülni az újra érettségire hogy tényleg meg is tudjam tanulni?
Mert nem hiszem hogy magamtól csak úgy bevágom 4 év anyagát matekból meg fizikából vagy kémiából vagy esetleg bioszból.
Valamilyen tanárra lenne szükségem vagy felkészítőre, de anyagi lehetőségeim korlátoltak. Nehéz kitörni a szegénységből.
Igazából el vok keseredve mert nem találok munkát senkinek sem kell egy pályakezdő. Én meg nem maradhatok munka nélkül az én helyzetemben ezért szeretnék valami mást tanulni ami keresett.
Köszi a választ.
én is vagyok, de én csak angolból teszek újat, mert négyessel nem vennének fel, ahova szeretnék...
fizika, kémia, biosz nem egyszerű tárgyak
matek az nem vészes, ott a függvénytábla meg a számológép, amik sokat segíthetnek. Mondjuk én fizikából úgy voltam mindig 3as, hogy figyeltem órákon, dolinál meg minden képletet kinéztem a függvénytáblázatból, amúgy szinte nem is készültem, mert nem érdekelt.
Matekhoz annyit tudsz csinálni, hogy minél több feladatot megcsinálsz, pl ott van az Egységes érettségi fel.gyűjtemény vagy a Geometriai fel.gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!