Szerintetek melyik zalaegerszegi gimnáziumba menjek?
A Zrínyibe nem akarok menni!
Amúgy 5ös vagyok mindenből, szóval válogathatok.
Szerintetek hova menjek? Melyik színvonalasabb? Nem akarok ilyen "stéberekkel"(púpos szemüveges emberkékkel) járni suliba.
Köszi az értelmes válaszokat! :)
14/L
én egy "stréber" iskolába járok, igaz hogy Budapesten, de am mindenki tök normális, és a stréberek nem is púposak, hanem nagyon nagy arcok!!!!
lehet hogy Neked ez ciki lenne, ha oda járnál, de hidd el, megérné, és szerintem ne az emberek, hanem a szinvonal alapján dönts:)
15/L
1.-nek Köszi :) Demondjuk az Zrínyi nagyon erős...
2. .. Hallottam a Kölcseyről, hogy ribancképző :D Meg csak a kéttannyelvűje színvonalas. Apáczairól vélemény?
Én a Zrínyibe járok és ne hidd,hogy mindenki púpos szemüveges,sőt ;)
A Kölcseynek tényleg csak a kéttannyelvűje jó...
Az Apáczai állítólag nagyon leromlott az utolsó években,úgyhogy szerintem ha jó tanuló vagy,oda semmiképpen ne menj!!!
Ja,és a Zrínyiben óvakodj a némettanároktól xD
De ha valamit tudni szeretnél még,írj privátban nyugodtan,válaszolok,ha tudok :)
Egy Zrínyis
Mindszenty. odajárok és szeretem is. :) féltem, hogy mindenki majd ilyen hatalmas nagy szent lesz, de jó fej osztálytársaim vannak.
Apáczaiba ne menj... csak rosszat hallani róla, gimnázium, de ismerősömet 2-es átlaggal vették fel-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!