Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi kell az okj-s képzéshez?

Mi kell az okj-s képzéshez?

Figyelt kérdés

Azt hallottam ,hogy érettségi kell az okj-s képzéshez...

amúgy az okj-s szakmával hogy lehet elhelyezkedni?

2011. szept. 5. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon sok képzéshez kell érettségi de van amihez elég a 10 osztály és néhányhoz a 8 általános is.ha értelmes szakmát választasz akkor ellehet helyezkedni.
2011. szept. 5. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem a munkaügyiben dolgozik. Pl. a képzéseknél több kritérium van, legalább egy feltételnek meg kell felelned / legalább 6 hónapja légy regisztrált munkanélküli/. Minden képzés előtt van 'felvételi'. Először a protekciósokat rakják be. Ami érdekes, csak akkor nem kell visszafizetned a képzés összegét- idő előtt ki akarsz szállni, mondjuk munkát találsz-, ha határozatlan idejű szerződést kapsz / ez ugye vicc Mo.-on / vagy a szerződésed ideje túlmutat a tanfolyamén. Magyarul ha 1 éves a tanfolyam, a szerződésed hosszabb időre szóljon, mint egy év.
2011. szept. 5. 07:57
 3/5 A kérdező kommentje:

aha értem. csak azért kérdeztem mert most átiratkoznák autó fényező szakmára ami előrehozott vagyis 3 éves. így ha minden jól megy 18 éves koromra végzek a középsulival...

Mivel a nagy álmom -hogy informatikus legyek- nem jött össze ezért azt gondoltam ,hogy okj-s képzésben megszerezném...

amúgy milyen az elhelyezkedés okj-s képzéssel? mert gondolom az egyetemet végzett informatikus előbb kap munkát ,mint 1 olyan ember aki okj-sen szerezte meg...

2011. szept. 6. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
egy jó OKJ informatikus képzéshez szerintem kell az érettségi.
2011. szept. 6. 08:02
 5/5 A kérdező kommentje:

oks. asszem az érettségit is meglehet szerezni esti tagozaton :S pedig ma nem ér sokat...

és milyen az elhelyezkedés?

2011. szept. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!