Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Be lehetne hozni kb fél évet?

Be lehetne hozni kb fél évet?

Figyelt kérdés

technikusinál nem arra a szakra vettek fel amire jelentkezni aartam de mivel 4évig elektrót tanultam ezért kértem hogy vegyenek fel oda és majd ha üres lesz egy hely a másikon akkor tegyenek át...és ha ez tegyük fel fél év után történik van esélyem behozni?mert csomó más tantárgy van a kettőnek

másik kérdésem az lenne hogy akkor mi lenne a jegyekkel?(amit egyszerre tanultunk meg amit külön-külön)?

2011. szept. 5. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Amennyiben ezt engedélyezik fél év után és nem csak év végén, valószínűleg különbözeti vizsgát kell tenned, hogy felzárkózz a többiekhez és bizonyítsd, hogy van ott keresnivalód. Gondolom jegyet is ebből kapsz, de igazából erről fogalmam sincs.

A gyakorlatban viszont azt kéne tudni, hogy ígértek-e valamit, mert pl ha év végén átvennének következő szeptembertől, akkor valószínűleg az akkor induló csoporttal kezdenél és nem az előző évfolyamhoz zárkóztatnának fel, viszont kérdéses, hogy hagynak-e neked ott helyet.

Nyilván nem ugyan az az eljárás, ha egy hónapod marad ki, mintha 5. Ezt az iskolában illetékestől kéne megkérdezned, ő tudja a legjobb válaszokat megadni a kérdéseidre.

2011. szept. 5. 01:28
 2/3 A kérdező kommentje:
így is segítettél:D attól függ mennyire fog menni az elektró,4éve tanulom de akkor nem ment,most jobban fogok figyelni hátha
2011. szept. 5. 02:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt hülyeség itt kérdezned, ezt a suliban kérdezd meg!

Te vagy megint az elektrós-mechás, gondolom.

Nem értem, miért itt szenvedsz GYKn a kérdéseiddel, miért nem a suliban érdeklődsz, mi a teendő, mik a lehetőségeid? Itt úgyse tud neked senki pontos válaszokat adni, senki nem fogja megmondani, hogy a Sulid hogyan kezeli a jegyeket és hogyan engedélyezi az átvételt.

2011. szept. 5. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!