Ha van már egy emelt szintű érettségim biológiából, de nem sikerült jó, lehet újracsinálni?
Figyelj! Tehetsz újra emelt szintű biológia érettségit, a státusza ISMÉTLŐ lesz.
Rámégy a www.oh.gov.hu -ra jelentkezel akár őszi- akár tavaszi érettségire, kitöltöd a jelentkezési lapot ( ha a középiskoládban nem tanulsz tovább) kapsz egy ''egyedi érettségi iktatószámot'' a kinyomtatás után, elküldöd levélként vagy bemégy a közeledben lévő Oktatási Hivatalba vele.
Az iktatószám alapján átnézik az adataid, kinyomtatják a jelentkezésed, a szükséges dokumentumokat ( eredeti érettségi bizonyítvány, középiskolai bizonyítvány másolatot, és ha vagy nappali oktatásban egy iskolalátogatási igazolást csatolnak mellékletként ) és ingyen érettségizel. :)
( én most jártam végig éppen, őszi érettségire jelentkeztem ) Remélem segítettem. :)
Ui.: még annyi, hogy figyelj a határidőkre.
Őszi érettségire a jelentkezés határideje: 2011. szeptember 5. (holnap!)
Tavaszi érettségire a jelentkezés határideje: 2012. február 5.
Sok Sikert Neked! :)
Köszönöm szépen!
Nagyon sokat segítettél:) Hálás vagyok érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!