Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Okj-s szakmat lehet estin is...

Okj-s szakmat lehet estin is tanulni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet, csak meg kell nézni, hogy ott ahol tanulni szeretnél, van e erre lehetőség.
2011. szept. 2. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem tudom hogy az ország melyik részén laksz de ha Szeged környékén laksz akkor kicsit tudok segíteni.

Szegeden van egy olyan suli ahol nappalin illetve esti képzésen is rész lehet venni. Ez a Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola.(rövidítve a szefi).

[link]

Úgy tudom hogy augusztus 31-ig lehetett jelentkezni de még szeptember 15-ig elfogadják a jelentkezésedet. Tehát még lehet jelentkezni,ha szeretnél.

A nappalis képzés felső korhatára 22 életév,a esti képzésen meg minimum 18 évesnek kell lenni.

A környéken csak erről az egy intézményről tudok,de lehet hogy van még több.pl Pesten vagy Debrecenben vagy Pécsen stb..de biztos van ilyen egyéni finanszírozású iskola is pl: [link] vagy valami hétvégi tanfolyam is van biztosan csak utána kell nézni a lakhelyed környékén hogy van e erre lehetőség.

Ennyit tudtam segíteni.

Szia.

2011. szept. 2. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem szeged kornyeken lakom de talaltam a kornyekemen ilyen sulit.
2011. szept. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!