Szerintetek lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos későn jöttem rá hogy mit is szeretnék kezdeni az életben és az a probléma hogy már 12.es vagyok :/ Gazdálkodás és menedzsment szakra szeretnék jelentkezni de ahoz hogy legyen esélyem történelem emelt érettségit kellene tennem illetve németből középfokú nyelvvizsgát szerintetek ez lehetséges ? :/ Szorgalommal nincs baj szerencsére általános iskola beli történelem tanárom segíteni felkészülni a emelt érettségire németből meg nem igazán tudom hogy sikerülne e :/ Tipp vagy javaslat ??
2011. szept. 2. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát idén már biztosan nem sikerül. Olyan csoda nincsen.

Viszont miután leérettségiztél elkezdhetsz gyúrni a szintemelő érettségire és nyelvvizsgára. Ha valóban szorgalmas vagy, akkor csak egy éved veszik el érettségi után, de közben akár dolgozhatsz is.

2011. szept. 2. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért egy töri emeltre fel lehet készülni egy hónap alatt (ha jól tudom, októberben lehet még menni rá), a nyelvvizsga már húzósabb, ahhoz pár hónap (2-3) intenzív tanulás kell, akár tanárnál (ez lenne a legjobb szerintem), mert ő felkészít a "trükkös" feladatokra is.
2011. szept. 2. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Most kezdted a 12-őt?? Szóval műjusi emeltre kellene készülnöd? Akkor simán meglesz az a töri, a nyelvvizsga is meglehet addig, ha tényleg komolyan gondolod!

2011. szept. 2. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat / javaslatokat :) Igazából nem a lustaságról van szó hanem hogy nem tudtam hogy minek menjek sajna szüleim is rám hagyták azzal hogy " legyél ami szeretnél " semmi javaslat vagy tipp :/ igaz nekem kell ezt tudnom de sajna csak így 12. előtt jöttem rá ! Igen májusi emelt történelemre készülök általános iskolabeli történelem tanáromnál aki nagyon jó fej ő szerettette meg velem ezt a tantárgyat de a német húzósabb lesz főként hogy olyan tanárom van akit nem nagyon izgat hogy esetleg ki lenne az aki a tantárgyából szeretne felvételizni :/
2011. szept. 2. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!