Hogyan értesít az iskola, ha elfogadták a kérvényemet magántanulóságra?
Figyelt kérdés
Amint beadom, megtudom, vagy majd felhívnak/leveleznek? Nálatok hogy megy ez?2009. ápr. 20. 07:37
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én a négy évemből majdnem mindig magántanuló voltam. Írtam egy kérvényt beküldtem postán és értesítettek levélben.
Nálam családi ok miatt volt az egész, nálad nem tudom miért de az oknak is meggyőzőnek kell lennie, miért is akarsz magántanuló lenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ. A kérvényben annyit írtam, hogy családi és egészségügyi okok, nem fejtettem ki jobban őket, szerintem nem illene a kérvényben (de természetesen ha rákérdeznek, akkor elmondom).
Délután fogom odaadni az osztályfőnöknek, eléggé izgulok.
2009. ápr. 20. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!