Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Munkaügyis tanfolyam kimeríti...

Munkaügyis tanfolyam kimeríti az iskolarendszerű esti képzést állami támogatás szempontból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszerűen sehol nem találok választ erre a kérdésre. Nekem középiskolai érettségim van, ami nem adott szakmát. Elvégeztem két éve egy tanfolyamot a munkaügyi központ által, ami ugye nem iskolarendszerű képzés volt. Az állam egyet támogat, tehát akkor elvileg estin egy szakma ingyen lenne, mivel nappalin nem szereztem szakmát...

2011. aug. 30. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ilyen ez...erre nincs pénz,hogy a tanulmányokat támogassák... legyen csak Tűzijáték és Nemzeti vágta, arra van pénze az államnak... -.-"
2011. szept. 14. 21:34
 12/14 anonim válasza:
A tuti válasz engem is nagyon érdekelne, mert eddig csak egymásnak ellentmondó véleményeket hallottam.
2012. szept. 5. 14:13
 13/14 Barbara94 válasza:

A régi rendszerben sokan szereztek államin 2-3 vagy több szakmát is. Ugyanis senki sem kérdezi h van e már szakmád ha mégis letagadod. Nem tudják meg. Egyik osztálytársam postai üt végzett majd pszüt (velem) és semmit sem fizetett. Két lány meg 75 ezret fizetett félévete de senki sem köpte be.

Azóta több ilyen történetet hallottam. Pf... kicsit irigykedek.

:/

Mi még egy akadálymentesítési támofatást sem tudunk elintézni. Pedig már egy éve levágták Apum lábát.

2014. aug. 19. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszi
2017. jún. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!