Az baj ha engem úgy nagyon nem érdekel semmilyen szakma, kivéve egyet?
egyáltalán nem baj. örülj h téged legalább érdekel vmi. én is 16 vagyok, de elképzelésem sincs h mi legyek/mi érdekel :/
kezdj el sztem neten utánajárni h milyen lehetőségeid vannak, aztán sok szerencsét! :)
Ha ez érdekel,indulj el ebbe az irányba.De minél hamarabb kezdj el akkor a modellkedéssel foglalkozni,hogy meglásd,tényleg annyira érdekel-e az egész,hogy órákig (akár fél napig) hajlandó vagy tűsarkúban és fürdőruhában ácsorogni tavasszal a metsző hidegben egy nyári kollekció fotózásán,és hogy elég kitartó vagy-e ahhoz,hogy képes legyél érvényesülni ebben a szakmában.Esetleg elvégezhetnél valamilyen ehhez kapcsolódó szakmát (pl.sminkes) és úgy könnyebben el tudnál helyezkedni,ha a modellkedésből már kiöregedtél.
21/L
nem baj ha érdekel, de ha azt hiszed, hogy majd valami híres modell leszel, vagy hogy ebből meg fogsz élni az már baj
találj magadnak rendes munkát, dönts el hol akarsz továbbtanulni, a modellkedés meg maradjon meg hobbinak.. nem nagyon van más választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!