Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pszichologia szakot el lehet...

Pszichologia szakot el lehet vegezni a Pazmanyon napi 8 oras munka mellett nappali tagozaton?

Figyelt kérdés
Ugy hallottam, ilyen esetekben lehet egyeni tanrendet kerni...egyeb bevalt otlet?
2011. aug. 17. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, max. ha az összes szemináriumot munka után rakod -ha ez lehetséges. Előadásokra nem tudom, hogy ott be kell -e járni.

Másrészt nem hiszem, hogy minden órádat meg tudnád oldani úgy, hogy munka után, este 17-20 felé rakd be.

Az egyéni tanrend meg annyi, hogy mentességet kaphatsz a szemináriumok alól, nem azt jelenti, hogy kedvedre pakolhatsz mindent.

De ez intézményenként változik, nálunk (elte) arra nem adnak egyéni tanrendet, mert te dolgozol, oda több kell, kiváló tanulmány eredmény és mellett közéleti, tudományos tevékenység.

De ezt te kérdezd meg az egyetem tanulmányi osztályán.

2011. aug. 17. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!