3 - 3,5-ös átlaggal felvehetnek egészségügyi szakközép-vagy szakiskolára? (főként a szegedi Kossuth Zsuzsába)
Figyelt kérdés
a matekom 2-egyedül de a többi 3-as és 4 es- jövőre felvételizek2011. aug. 17. 14:22
1/9 anonim válasza:
fel, de akkor legalább nyolcadikban húzz rá, hogy ne legyen kettesed, és hármasból is kevés. Inkább a négyeshez legyél közelebb, mint a hármashoz :)
2/9 A kérdező kommentje:
ha a nyolcadik matek nem sikerül ..van esélyem?
2011. aug. 17. 14:34
3/9 anonim válasza:
Van, ha a többi jó lesz :) mondom, a lényeg, hogy az átlagod közelebb legyen a négyeshez meg a hármashoz. Meg mondjuk megnézhetnéd, hogy tavaly (idén) mennyi volt a felvettek átlaga, azt hiszem, van ilyen Hova tovább? könyv, és abban benne szokott lenni, gondolom, majd nektek is lehet venni a suliban, azt érdemes, bár lehet, hogy a neten is fenn van. Minden attól függ, hogy mennyien jelentkeznek és milyen átlaggal.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi:))
2011. aug. 17. 14:44
5/9 A kérdező kommentje:
jah és te a Kossuth ba jársz - jártál??
2011. aug. 17. 14:48
6/9 anonim válasza:
simán. református gimnáziumba pár osztálytársam 2,8-as meg 3-as átlaggal ment. Minden hülyét felvesznek már szakközépbe is. Jó vannak kivételek, de egészségügyibe am. sem akarnak sokan menni. Szakiskolába meg tényleg mindenkit felvesznek. Szted, akik buktak általánosba ők hova mennek?
7/9 anonim válasza:
előző, szakiskolákról hallottál már? oké, hogy sok olyat felvesznek gimibe, szakközépbe, akit nem kéne, de azért ne mondd nekem, hogy 2-es, bukott tanulók gimnazisták lesznek.
8/9 anonim válasza:
Én refis voltam 4 évig és azt vettem észre, hogy az alattam lévő évfolyamokra egyre több az olyan felvett diák, akiknek több volt a 2-es a bizonyítványukba, mint a 4-es. Sőt, abban az évben, amikor ballagtam volt olyan is, hogy az illető osztályismétlésre bukott 7.-be és simán felvették a refibe. Pedig állítólag egy nagyon erős és komoly hírű gimnázium... nah erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!