20 éves vagyok még belehet nekem is iratkozni nappali tagozatos suliba?
ertem,kineztem egy jo sulit,fel is hivtam ma és aztmondtak,hogy van még beiratkozasra lehetöseg.Attól félek,én is,hogy sokan szemetkedni fognak,de nem izgat :D
mia különbség az esti és a nappali tagozatos suli közt?meik a nehezebb?hallotam olyat is,hogy 2 év alatt 4 et lehet tanulni ez hogy van?köszönöm elöre is
2. vagyok
Estin szinte csak annyit tanultak, ami az érettségire kell, azokat gyakorolták, szóval töményebben, de a lényeget. Barátom azt hiszem hogy heti 2 este ment. 5 körültől 8-9-ig.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a valaszt és a segitséget.vegül is most akkor szerintetek meiket valasszam?menjek esti tagozatos suliba eretsegire?vagy maradjak nappalio tagozatos sulin szakmam.ami 4 év es biztos szakmám lenne.sajnos ma emlitettem egy lannyak,hogy lehet visszamegyek suliba erre 20 évesen beülsz iskolapadba olyanokhoz akik 3-4 évvel fiatalabbak töled?ezt a kérdést tette fel.félek,hogy anappali tagozatos sulin szivozni fognak velem :(
vegül is meik a könnyebb?
esti tagozatoson gondolom,nincs ien,hogy tesi ora stb
köszönöm minnekinek a segitseget
őszintén szólva én mindenképp az estit választanám.de nem azért mert ciki a nappali mert ennyi idősen nem az.
persze lehet hogy elfogult vagyok mert most én is estibe járok:D 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!