Államilag támogatott általános orvosira felvett diákok, hogy csináltatok? Miből milyen vizsgatok van? Mennyit kell koltenetek így az iskolára havonta?
Emelt biosz 95%, közép fizika 91%, érettségi átlag 95%, két középfokú nyelvvizsga. Még 2009-ben érettségiztem.
A suli pedig gy is drága.
Az első év a leghúzósabb talán anyagilag, sok könyvet kell beszerezni, és egyik sem olcsó. Szerintem jegyzetekkel, köpennyel, szikével, kesztyűkkel együtt volt vagy 80-100 ezer (pedig elég sok dolgot csak fénymásoltan vettem meg).
Persze meg lehet oldani olcsóbban is: használt könyvek, fénymásolás, könyvtár, kölcsönkéred idősebbtől, ha a családban van orvos az ő könyveit is lehet használni.
A többi évben már kevesebb könyv kell, de igazából kb. minden könyv minimum 10 ezer...
Havi összeget nem tudok mondani. Függ attól, hogy hol laksz, mennyit kajálsz, hányszor jársz haza, mennyit bulizol, mennyit nyomtatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!