Nem tudom minek menjek továbbtanulni?
Nagyon jó vagyok matematikából és magyarból. Utána az idegen nyelv(angol).
12/L
6 éve? :) Szerintem középiskolára gondolt.
Egyébként sajnos passz....
jah bocs akkor félreértettem.. a korodból indultam ki:-( szóval akkor gondolom az a kérdésed, hogy gimnáziumba menj vagy szak/közép/iskolába....előbbi esetén nagyobb esélyed lesz a felsőoktatásba való bekerülésre,majd ha arra kerül a sor.
utóbbi esetben(szakközépsuli) pedig mire végzel legalább 1 szakma lesz a kezedben.egyik se hátrány.
12 évesen nehéz eldönteni hogy mit szeretne az ember,egy jó szakmát vagy később diplomát...persze ha szakközépsulit végzel, akkor is lesz esélyed fősulra menni,de egy picit kevesebb...
a világ mai állása szerint egy jó szakma kincset ér..de kit udja mi lesz akkor mikorra te végzel...ha szeretsz/tudsz keményebben tanulni,nyelveket szeretnél beszélni,vagy vmi diplomához kötött pálya felé vonzódsz(orvos,ügyvéd,tanár stb..)akkor inkább sztem egy jónevű gimnáziumot válassz...
ha mégse erre a továbbtanulásra gondoltál,akkor picit konkretizáld:-)
hát igen, a gimi egyáltalán nem biztos, h nagyon meghatározó lesz.
talán egy jó osztály, vagy egy pár jó tanár, ezek számítanak leginkább szerintem.
én most egy olyan gimibe járok, amit nagyon akartam, meg erős elvileg és jó a híre, hát.. nem kellett volna ennyira akarnom. nem szeretem, egy két tanár van, aki miatt lehet, megérte, de nemtom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!