Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges egy évvel hamarabb...

Lehetséges egy évvel hamarabb elvégezni a gimnáziumot?

Figyelt kérdés
5 éves képzésre mentem, de már nagyon megbántam, mert úgy érzem csak vesztegetem ezzel az időmet, és szeretnék akkor elballagni, mintha csak 4 éves képzésre mentem volna. Most még 3 évem lenne hátra, de 2 alatt be szeretném fejezni. Lehetséges?
2011. aug. 4. 19:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Értem akkor ezek szerint Pécsen élsz.Ha kereskedelemmel szeretnél foglalkozni akkor érdemes külkerre szakosodni és megtanulni legalább két nyelvet folyékonyan.Nem tudom ezzel esetleg hogy állsz?Mármint, hogy barátok vagytok-e a nyelvtanulással?

Ismerem a suli mellett dolgozni "dolgot" de hidd el, hogy ha az egyetem alatt nem is azonnal, de találsz egy jó kis munkát akkor az egyetem végeztével behozhatatlan előnyöd lesz azon végzősökkel szemben akiknek nincs tapasztalatuk.

Igen én is azt gondolom, hogy mindenképpen pozitív irányban kell elfordulnunk bármilyen probléma és kihívőás elé is kerülünk, mert ezek teljes vagy részleges megoldása erősít minket.:o)Hajrá!

2011. aug. 6. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!