Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen dolgokat kell elvegezne...

Milyen dolgokat kell elvegeznem hogy patologus lehessek? Lehet levelezon is vegezni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Orvosit kell végezned hozzá, amit csak nappalin lehet.
2011. aug. 4. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
azt kihagytam, hogy az orvosit elvégzed és utána szakosodsz erre.
2011. aug. 4. 12:29
 3/9 anonim válasza:
AOK utána szakosodás ami asszem +5év az egyetem után (de nem biztos hogy 5 év, de tuti hogy az általános orvosi után) levelezőn nem lehet
2011. aug. 4. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon érdekel a dolog, de nem akarsz orvosira menni :

[link]

2011. aug. 4. 12:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.hat szomoruan hallom hogy levelezon nem lehet...kulfoldon elek s dolgozom igy ha hazamennek tutira nem tudnam finanszirozni a dolgot...innen talan...azert koszonom! :)
2011. aug. 4. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Legyél boncmester jó kis szakma. És "nem bonyolult", bár tény nem keres úgy. És azért mégsem egy hullamosó.
2011. aug. 8. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Levelező patológus: postán küldik a hullákat? :)

Bocs, ezt a morbid poént nem tudtam kihagyni.

2011. aug. 9. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
ma 09:33-as LOL - Amilyen vizuális vagyok el is képzeltem egyből. Főleg azt amikor ott külföldön az ajtó alatt tolják be. - Nem tudom hogy ilyen országban él-e, de nekem ez ugrott be.
2011. aug. 9. 11:22
 9/9 hallari válasza:

www.pathology.hu

"Mit is csinál pontosan a patológus?

A klinikai információkból (betegvizsgálat és képalkotók adatai), valamint a szövettani mintákból készített metszetek mikroszkópos vizsgálatával megállapítja a betegség típusát, súlyosságát, bizonyos esetekben azonosítja a kórokozó baktériumokat vagy gombákat, daganatos betegségek esetén megállapítja a pontos stádiumot is."

Vagyis - részben - boncol. Elég érdekes lenne ezt levelezőn elvégezni, nem gondolod? :)

2011. aug. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!