Gyógyszerészetire szeretnék menni, szerintetek melyik lenne jobb?
Figyelt kérdés
Most májusban érettségiztem, de kémiából nem, bioszból pedig középszinten, de az sem lett olyan fényes. Most azonban eldöntöttem, hogy nem adom fel az álmaimat és jövőre beadom gyógyszerészetire. Nálam csak a duplázás játszik. Szerintetek melyiket lenne "könnyebb" és érdemesebb megcsinálni? Biosz emelt + közép kémia + középfokú nyelvvizsga vagy biosz emelt + kémia emelt? Persze az lenne a legjobb, ha két nyelvvizsgám lenne, de a másodikat már biztos nem tudjuk kifizetni, meg arra jócskán rá is kéne tanulnom.2011. aug. 3. 10:11
1/2 anonim válasza:
A két emelt több pont. Mert azzal meglesz mind a 100 pluszpont, míg a másik variációval csak 78.
Plusz a gyógyszerészetin kicsit sok a kémia...lehet nem hátrány egy emelt.
2/2 anonim válasza:
Én negyedéves gyógyszerész hallagató vagyok. Én anno úgy kerültem be, hogy emelt biosz + közép kémia + középfokú nyelvvizsga. A többi tárgy 90% körül volt, az emelt biosz 76% a kémia 80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!