Meddig ingyenes az OKJ-s szakmák megszerzése?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond. Valaki szerint 23 éves korig bármennyi okj-s tanfolyamot el lehet végezni ingyenesen, mások szerint pedig csak 1-et, a többiért pedig fizetni kell.
Melyik igaz ebből? Valaki magyarázza el hogy is van ez légyszi.
Előre is köszönöm a segítséget.
2011. aug. 1. 22:18
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 21 éves korig ingyenes és csak egy tanfolyam.
De ha utánanéznél...pláne ha már van egy, amelyiket kinézted magadnak, akkor azt nézd meg, hogy ott mit írnak.
2/4 anonim válasza:
Az első OKJ-s tanfolyam ingyenes 22 éves korig. De, ha nincs OKJ-d az Atalantában 1-2 szakot 22 éves kor után is ingyen lehet elvégezni (de ez tényleg csak 1-2 szakmára igaz, és más iskolákban ilyen "kedvezményt" nem láttam).
3/4 anonim válasza:
Abban az évben kezdhetsz utoljára ingyenesen tanévet, amelyikben töltöd a 23. életévedet. Ezenkívül csak az első ingyenes, a többiért fizetni kell. Tehát ha 21 éves korodra már lesz egy ingyenes okj-s végzettséged, akkor hiába vagy 23 év alatt, nem mehetsz második ingyenesre.
4/4 anonim válasza:
Csak, hogy alátámasszam az írásom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!