A BGF, BME, BCE diplomák. Mik a különbségek?
Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem...
Az érdekelne, hogy melyik egyetem/főiskola diplomáját ismerik el jobban? Melyik egytemre/főiskolára érdemes menni? Melyik egyetemen/főiskolán könnyebb bent maradni? Az egyetemi/főiskolai élet (diákélet) szempontjából szerintetek melyikre érdemes jelentkezni? Minden szempont/vélemény/tapasztalat érdekelne. :)
Azt már én is olvastam több helyen, hogy a Corvinuson bent maradni nem nehéz... de számomra még mindig nagyon fura mivel ez az egyik legjobban elismert/dicsért egyetem. A ponthatár is nagyon magas... oda csak költségtérítésen lenne esélyem.
Köszi a választ! :)) várom még másokét is!
Köszi a válaszod! :) Igen, a gazdasági képzésekre gondoltam, csak valahogy lemaradt. :D
Hát még én sem tudom, de beadom mindháromra, mondjuk nekem a hallottakról eddig a legszimpatikusabb a BME, utána a Corvinus (de oda nem hiszem hogy van esélyem bekerülni államilag támogatottra), a BGF-ről meg nem sokat tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!