Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen suliba mehetnék 8....

Milyen suliba mehetnék 8. után amik nekem jók?

Figyelt kérdés
Állatokkal vagy emberekkel szeretnék foglalkozni, de orvos nem szeretnék lenni az biztos, se vendéglátó. Nem elméleti dologra gondoltam hanem amivel segithetek. Adnátok tanácsot hogy hova mehetnék tovább tanulni? Semmi konkrét tervem nincs, jövőre meg már itt a pályaválasztás:( Köszönöm a segitséget.
2011. júl. 28. 15:32
 1/1 anonim ***** válasza:

A helyedben mennék egy sima gimibe, meggebednék négy évig a tanulásban - nyelvvizsgák, emelt érettségik -, hogy meglegyen a pontom, aztán továbbtanulnék pszichológusnak. Emberekkel foglalkozol, és segítesz is :)

De a pályaválasztás még odébb van pár évvel, láttam én már humán tagozatosból informatikust, és reálosból bölcsészt, szóval ez semmit sem dönt el...

2011. júl. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!