Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előbb egyetem, aztán OKJ-s...

Előbb egyetem, aztán OKJ-s tanfolyam?

Figyelt kérdés
Tudom, általában fordítva megy a dolog, de mennyire gyakori, hogy valaki előbb kezdi az egyetemet, majd elvégez egy okj-s képzést?
2011. júl. 26. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

22 év alatt és első szakképzés esetén ingyenes az OKJ képzés, ez az oka annak hogy általában fordítva csinálják.

De szerintem bőven van arra is példa, hogy egyetem után elvégez valaki egy OKJ tanfolyamot, de az általában már nem iskolarendszerű képzés, és fizetős is.

2011. júl. 26. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Először szereztem diplomát, utána OKJ-t. Megérte, mert az önéletrajzban jól mutat. Őszintén szólva volt, hogy e miatt kaptam meg egy szuper állást.
2011. júl. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!