Felvettek Pénzügy-számvitelre! Hogyan tovább?
A lényeg az,hogy felvételt nyertem, boldog vagyok, kitartó,szorgalmas...szóval ilyennel nincs gondom. Viszont én nem jártam közgáz suliba, hatalmas hátrány?
Tehát középszinten tanultam a matekot és slussz.
Szerintetek ?
Engem 95-95-ban kirúgtak Pestről első félév végén, pedig én is szorgalmas vagyok, és nem is hülye. A közgázosokat matekból szórták, a gimiseket számvitelből. A mikro- és makro megtanulható.
De azóta már lasszóval fogják az embereket, úgyhogy szerintem nem szórják ki első félévben a hallgatók 50%-át.
Hozzátenném, hogy fél év múlva felvettek a közgáz egyetemre (szintén Bp.), ahol végig 3-as voltam matekból, és semmiből nem volt UV-m az 5 év alatt. Szóval nem hinném, hogy bennem volt a hiba.
Én azt javaslom, hogy próbáld most azonnal megvenni a Kopányi féle (és még néhány szerző) szakközepes mikrokönyvet és Meyer Dietmar féle makrokönyvet a Nemzeti Tankönyvkiadótól. Ezeket szeptemberig átnyálazod, hatalmas előnyben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!