Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan megy a pontszámítás?

Hogyan megy a pontszámítás?

Figyelt kérdés
orvosira akarok menni, oda biosz és kémia érettségi kell.a középiskolai tanulmányi eredményeknél kell egy választott tantárgy 2éves eredménye.itt megadhatom a földrajzot is, vagy csak bioszt v kémiát?
2011. júl. 25. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
írd be az eredményeidet ide: [link]
2011. júl. 25. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
ezzel tisztában vagyok :) csak elakadtam ott, amit fent kérdeztem.
2011. júl. 25. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
nézd meg akkor a szakot,hogy mi az elvárás.
2011. júl. 25. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Először is nem ártan a a felvi.hu tanulmányozása. Emelt szintű biológia érettségi mellett kémia vagy fizika kell, de mivel úgyis kelleni fog a kémia, mindenki utóbbit javasolja másik tárgynak. Tervek szerint a másodikból is emelt szintű kell idővel, de nem tudom, ez mennyire és mikor fog megvalósulni.

Az, hogy hány pontod lesz, az eredményeid alapján dől el; ha nem elég erős az érettségid, beleszámít a félévi jegyekből és az érettségi átlagból jövő pontok is, ha viszont elég erős, az érettségit duplázzák. És persze ott vannak a nyelvvizsga pontok is egyéb többletpontok mellett.

2011. júl. 25. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, beírhatod a földrajzot is.
2011. júl. 25. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az utolsónak pedig a rövidet de egyértelműt :DD
2011. júl. 25. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Gyerekek, ti nem értitek a kérdést? Vagy mi van? Kerteltek itt össze-vissza, pedig ott a konkrét kérdés, hogy beírhatja-e a földrajz utolsó 2 év végi jegyét a tanulmányi pontok számításához. A válasz: igen.
2011. júl. 25. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!! :DDDD
2011. júl. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!