Melyik az a szakma amivel el is lehet helyezkedni és anyagilag is jó, és lánynak való? Írnátok jó párat?
Figyelt kérdés
Szeretnék tanulni 3 műszak mellett, de nagyon akarom és olyan szakma kellene amivel tudnék is mit kezdeni,van szakmám de, nem tudok vele elhelyezkedni /szakács/ köszönöm.2011. júl. 24. 23:46
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Ehhez kell érettségi?mert nekem szakmunkásom van.matekból se voltam jó,de azért köszi.utána nézek.
2011. júl. 25. 00:21
3/6 anonim válasza:
Jahj bocs nem olvastam el rendesen.
Amit írtam, az diplomás képzés, kell érettségi, és felvételizni kel egyetemre.
Talán a szakügyintézők, amik jók. Nézegesd a hiányszakmákat.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,hát vmit nagyon szeretnék,remélem még van időm találni.3műszak mellett lehet nehéz lesz,de nagyon akarom és ha értem is amit tanulok akkor menni fog.régen a suliban nem nagyon szerettem nem érdekelt,de most szeretnék tanulni.
2011. júl. 25. 00:42
5/6 anonim válasza:
Érdemes nézegetni az alábbi oldalt. Itt rá tudsz keresni a többféle szempont szerint is a szakmákra és részletes leírást találsz róluk.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat, körülnézek.
2011. júl. 26. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!