Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bemehetek egy egyetemre úgy,...

Skarma kérdése:

Bemehetek egy egyetemre úgy, hogy nem ott tanulok és meghallgathatom az előadásokat?

Figyelt kérdés

Nem vettek fel az ELTÉRE, ezért egy másik fősulira megyek. Ezzel nincs is bajom, de szeretném tudni, hogy megtehetem-e azt, hogy mégis bejárok egy bizonyos szak óráira. Kis szakról van szó, tehát nem besurranni akarok.

Azt hallottam, hogy ezek az egyetemi előadások valójában nyitottak, bárki bemehet. Ez tényleg így van? Fizetnem sem kell érte? Elég ha szólok a szakon lévő tanároknak?

2011. júl. 24. 12:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tibeti szak. 5 főt vesznek fel és 428 volt a ponthatár azt hiszem, szóval nem jutottam be...
2011. júl. 24. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Izgi. Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem annak az 5 főnek inkább szemináriumok lesznek, és az előadásokat együtt tartják több (keleti nyelvek és kultúrák?) szakos hallgatónak. De menj oda és kérdezz meg egy tanárt. :)
2011. júl. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!