Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mondanátok nekem olyan szakoka...

Mondanátok nekem olyan szakokat, ahol sok a matek?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2011. júl. 23. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Matematika; Matematikus.
2011. júl. 23. 00:15
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, idáig én is eljutottam :))
2011. júl. 23. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Programtervező-informatikus, gazdaságelemző, alkalmazott közgazdaságtan.
2011. júl. 23. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Matek szakon csak matek van, ott a legtöbb. :D

Még lehet a pénzügy számvitelt is ide sorolni, + a mérnöki szakokat, de ott már fizika + egyéb tárgyak is vannak.

2011. júl. 23. 00:22
 5/9 anonim ***** válasza:
én matek szakos vagyok és itt viszonylag sok a matek. :-D
2011. júl. 23. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
bocsi az offért...matekszakos nem mesélnél nekem egy kicsit h milyen a szak mennyire nehéz stb:D..most vettek fel matekszakra és nem vagyok túl biztos magamban, szeretem a matekot, de úgy érzem nem tudom elvégezni...
2011. júl. 23. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

a matek szakos vagyok: ha "nagy" egyetemre mentél (elte, szte...), akkor ne várj sok jót az elején. oda irreálisan sok embert vesznek fel, és lemorzsolgatják őket. meg van adva a tanárnak, hogy pl anal 1ből max a csoport 40%-a mehet át. ráadásul az első 1-2 félévbe egy csomó tanársegéd tartja az órákat, akik többnyire lókakit se értenek semmihez.

viszont ha alapból valami kisebb egyetemre mentél, akkor ott elég frankó lehet. nekem most jön a harmadik félév, eddig csak a geometria tűnt igazán gyilkosnak. de tény, hogy adottság kell hozzá. egy bölcsész pontot se érne el az itteni zh-kon. :-D

2011. júl. 23. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
köszi:)..PTE-re megyek...remélem nem bukok ki az elején:D
2011. júl. 23. 23:03
 9/9 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszi a válaszokat!

AZ alk.közgáz a gazdelemző meg a programtervező infoval annyira nem szimpatizálok, legalábbis annyi info után, amennyit megtudtam róla, a mérnökinfo, és a matek tetszik eddig :D

2011. júl. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!