Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvettek, de már nem ezt a...

Felvettek, de már nem ezt a szakot akarom csinálni. Mit tehetek egy évig, ha?

Figyelt kérdés

ha egy másik szakra szeretnék menni, nevezetesen az ELTÉ-re szeretnék menni óvodapedagógiára (már csak jövőre), de az az adott helyzet, hogy anyagilag (vidéki vagyok) ez most alig tűnik kivitelezhetőnek.

Egy évig hogyan szerezhetnék pénzt az egyetemre? Érettségivel addig mit tudok csinálni? Dolgozni értem.

2011. júl. 22. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel érettségivel, szakma nélkül nagyon nehéz elhelyezkedni, azt javaslom, hogy addig tanulj felsőfokú szakképzésben nappalin és mellette dolgozz diákmunkában! 22 éves korig járhatsz állami támogatott nappali szakképzésre, és kapjátok a családi pótlékot is.

Az óvodapedagógia szakra plusz pontot jelent pl. a gyógypedagógiai asszisztens felsőfokú OKJ szakképesítés. Sokat tanulhatsz belőle, megéri elvégezni, kiváló kiegészítés a pedagógusoknak. Ha minden kötél szakad, később ezzel is el fogsz tudni helyezkedni, mert manapság nagyon keresett szakma.

(Én is elvégeztem még anno főiskola előtt és nagyon szerettem.)

Utána nézhetsz pl. ezeken az oldalakon:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!