Úristen, úristen, izgultok már?
Figyelt kérdés
Én már bepisiltem 2x!!!
Felvesznek, nem vesznek?
Mit jelöltél, hova, hányadiknak?
Hány pontod lett, mennyi volt tavaly oda a ponthatár???
ÉN MÁR NEM BÍROM :S :D XD :$ O.o ;) xD LOL period
2011. júl. 21. 18:59
2/11 anonim válasza:
Én most kezdtem el sírni a stressztől.
3/11 anonim válasza:
Én ezt nem bírom, esküszöm öngyi leszek, ezt a feszültséget... Hát normálisak ezek? Csak tönkreteszik a diákokat idegileg.
Nem bírok egy helyben ülni sem, fel s alá járkálok, pedig nem is felvételiztem. Ti hogyan bírjátok?
4/11 anonim válasza:
én annyira bebeszéltem magamnak, hogy nem fognak felvenni, hogy már azon lepődnék meg, ha ez másképp lenne :D:D de azért kicsit izgulok, hogy igazam legyen. :D:D
5/11 anonim válasza:
Én már tiszta ideg vagyok:SSS
pszichológiára jelentkeztem PTE BTK
tavaly 299 volt a ponthatár, nekem 348 van
30 perc múlva kiderül mi lesz, de én már 4 napja frászban vagyok:SSS
6/11 anonim válasza:
én nagyon izgulós vagyok, de most annyira nem félek. persze mert jóval több pontom van mint az eddigi ponthatárok, ha viszont csak pár ponttal lenne több pontom, akkor most hiperaktívan ugrálnék.:D
7/11 anonim válasza:
jaj most olvasom, hogy nem én vagyok egyedül, akinél eltört a mécses:S én is tiszta stresszben vagyok már:S
8/11 anonim válasza:
Jövőre felvizek, még "gyúrok" a pontjaimon, de már így is elég kész vagyok. Tuti az "én szakomon" lesz az idei (egyik) legmagasabb. Majd írjatok ha megvan h kit vettek fel!
9/11 anonim válasza:
Én anno hajnal 4kor kaptam smst... De felvin fent volt időben :D
10/11 anonim válasza:
wááá lá-lá-lá-lá 445:) sose volt ien alacsony, jó lesz nekem jövőre:D
más is örül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!